Pokreni svoj on-line posao.Nauči dropshipping i radi u celom svetu!

Naučite jedno od najtraženijih zanimanja u zemlji i svetu. Od sada i u Nišu i celoj Srbiji putem  predavanja uživo.  Uz pomoć naših stručnih predavača moći ćete da naučite jedno od najtraženijih zanimanja današnjice i pokrenete sopstveni on-line biznis. Saznajte kako da kreirate sopstvenu web prodavnicu i prodajete proizvode širom sveta,naučite kako da isporučite i naplatite robu u inostranstvu.

Ne čekajte mnogo, priključite se digitalnoj revoluciji koja je i u našoj zemlji u punom zamahu. Trgujte sa celim svetom! Uz pomoć naše obuke možete uspešno pokrenuti ili razviti i sopstveni biznis.

Prijavite se odmah!

Šta dobijam ovom obukom?

Uz pomoć obukePokreni svoje E-biznis Dropshipping

Jednostavno, naućićemo kako da kreiramo Sfopify prodavnicu,reklamiramo proizvode, odredimo prodajni levak,napravimo Google reklame, prilagodimo veb sajt pretraživaču uz pomoć SEO. Saznaćete kako da napravite i vodite Facebook stranicu. Kako da napravimo Facebook i Instagram reklamu.   Sve ovo vam omogućava da radite u bilo kojoj firmi u zemlji i inostranstvu jer stručnjak za e-poslovanje je svima potreban. A uspešno možete pokrenuti ili unaprediti i sopstveni  biznis.

Kreiranje Shopify prodavnice

Naučićemo vas kako da kreirate Shopify prodavnicu.Ponudite robu i usluge celom svetu Napravite fantastičan profit!

Kako napraviti Facebook stranu

Povežite se sa najvećim svetskim tržištem Aliexpresom.Saznajte tajne uspeha ovog velikog gigamta

Instagram reklama

Kako se reklamirati publici na instagramu. Uz pomoć instagram reklame do rezultatata.

Kreiraj sadržaj

Nema uspešnog marketinga bez dobrog saržaja. Naučite kako da pišete i uradite kvalitetan SEO za prodaju.

Odredite tržišnu nišu i prodajni levak

Da bi vaš posao bio uspešan, potrebno je da odredite ciljnu grupu.Naučićemo da budemo efikasni.

Kreiranje Facebook reklama

Facebook reklama je najbolji način da doprete do kupaca u svetu i zemlji. Naučićemo da je uspešno plasiramo robu.

Google u prodaji

Narvno bez google adwords-a nema uspešne prodaje.Lako ćemo dopreti do svih svetskih kupaca

Pay pal

Sve što smo prodali moramo i da naplatimo.Obradićemo Pay pal i sve aktuelne svetskoe procesore plaćanja.

Potpuno praktična nastava

Svi naši predavači su iz prakse. Garantujemo upotrebljivost nastave.

Vodimo računa da radimo na realnim primerima i da imamo odgovor na svako Vaše pitanje. Kvalitet nam je najbitnija stvar. Naši iskusni treneri će se potruditi da na vas prenesu znanje koje koriste u sopstvenom poslovanju. Znanje koje dobijate je potpuno primenjivo u svim situacijama.

Uz pomoć obuke za Digital Marketing Menadžera sam došla do prkatičnih znanja i veština koje su mi omogućile da dobijem zaposlenje. Nina Bojić

menadžer, superpreduzetnik.rs

Uz pomoć ove obuke lako sam savladala veštine internet marketinga, sada ih upotrebljavam na novoj poziciji u firmi. Jovana Aritonović

Account manager, ANP

Prijavite se odmah na telefon : 065 50 100 55

Da li se na kraju dobijaju sertifikati?

Na kraju obuke se dobijaju priznati sertifikati

Centar za poslovne veštine “Eduka Plus” vam izdaje potpuno validni i priznati sertifikat. Ovaj sertifikat možete upisati u Nacionalnoj službi za zapošljavanje. Ipak, smatramo da je najbitnije da posle deset godina rada centra Eduka Plus, poslodavci ovaj sertifikat prepoznaju kao garanciju kvaliteta.

Koliko traje, koja je cena obuke i da li se isplati?

Obuka traje dva i po meseca, ali može i nešto duže u zavisnosti od toga kada se prođe ceo program.

Cena obuke je 25.000 dinara i plaća se u ratama u dogovoru sa vama.

Početna plata zaposlenih u E-prodaji je je 35.000 dinara.

Prosečna zarada Dropšipera je preko 1000 evra,

Vaši predavači

Najčešća Pitanja

Smatraje nas prijateljima. Ovde smo da vam pomognemo i napravimo zajednički uspeh.

Budite slobodni da nam postavite bilo koje pitanje. Naši predavači će u najkraćem mogućem roku odgovoriti na svaki vaš zahtev.

Nisam nikada radio online, koje su prednosti?

Naša online predavanja su uživo. Odvijaju se kao uobičajeni časovi sa predavačem koga uvek možete pitati sve što vam nije jasno. Sva predavanja se snimaju tako da ih možete uvek odgledati.

Šta mi je potrebno da bih pratio časove?

Da biste pratili časove dovoljno je da imate gmail adresu i najmanje slušalice sa mikrofonom. Nije loše imati i kameru kako biste se videli i lepše komunicirali sa predavačem i drugim kolegama.

Kako se plaća i šta ako ne budem zadovoljan?

Eduka Plus d.o.o. garantuje za vaše zadovoljstvo i praktičnost obuke. Ukoliko ne budete zadovoljni, vraćama novac u roku od 10 dana od pokretanja obuke. Plaćanje se vrši u ratama po dogovoru sa vama. Vodimo računa o vašm platežnim mogućnostima.

Ko su vaši predavači?

Svi naši predavači su ljudi koji se praktično bave ovim poslom. Obuka je osnovnog nivoa i koncipirana je tako da svi, bez obzira na školu i iskustvo, mogu naučiti ovaj svetski traženi posao.

Kako na kraju dobijam sertifikat?

Na kraju obuke se dobijaju validni sertifikati centra Eduka Plus d.o.o. Po završetku obuke radi se finalni rad, kada on bude pozitivno ocenjen brzom poštom na vašu adresu stižu sertifikati.

Gde se možemo zaposliti sa ovom obukom?

Sa ovom obukom možete raditi u gotovo svakoj firmi u zemlji i inostranstvu. U današnje vreme gotovo je nemoguće kvalitetno plasirati proizvod ili uslugu bez znanja e-poslovanja. Mali broj stručnog kadra uslovljava veliku potražnju za vašim uslugama. Takođe, možete pokrenuti svoj biznis.

Da li ste spremni da krenemo?