Postani najbolja verzija sebe !

 

LIČNI RAZVOJ

 

Prvi čas potpuno besplatan!

 Ukoliko želite da:

  • usavršite svoje lične i profesionalne veštine;
  • lakše pronađete posao ili dobijete unapređenje;
  • poboljšate samopouzdanje;
  • saznate šta je to NLP;
  • podignete svoje mentalne kapacitete na viši nivo,

naš predavač i motivacioni trener Simon Simonović Vam u tome može pomoći kroz različite module na kursu: “Razvoj ličnih veština – Budi svoja najbolja verzija” (Personal Skills Development – Be Your Best Version).

Ne čekajte puno, prijavite se odmah za promo čas!

Šta dobijam ovom obukom?

“Lični razvoj – Postani najbolja verzija sebe”

Kurs Vam pruža mogućnost sticanja ličnih i profesionalnih veština koje mogu doprineti Vašem boljem pozicioniranju na tržištu rada – kraći period traženja posla i veće šanse za unapređenje.

Saznajte više! pozovite odmah: 065 50 100 55

Kako funkcioniše obuka?

Jednostavno se prijavite putem kontakt forme ili na broj telefona:

018 512 535

065 50 100 55

Prvi čas je promotivnog karaktera i potpuno besplatan. Kada se uverite u kvalitet našeg rada, onda se dogovaramo o nastavku obuke i mogućim terminima.

Potpuno praktična nastava

Svi naši predavači su iz prakse. Garantujemo upotrebljivost nastave.

Vodimo računa da radimo na realnim primerima i da imamo odgovor na svako Vaše pitanje. Kvalitet nam je najbitnija stvar. Naši iskusni treneri će se potruditi da Vam prenesu znanje koje koriste u sopstvenom poslovanju. Znanje koje dobijate je potpuno primenjivo u svim situacijama.

Prijavite se odmah na telefon : 065 50 100 55

Da li se na kraju dobijaju sertifikati?

Na kraju obuke se dobijaju priznati sertifikati

Centar za poslovne veštine “Eduka Plus” vam izdaje potpuno validni i priznati sertifikat. Ovaj sertifikat možete upisati u Nacionalnoj službi za zapošljavanje. Ipak, smatramo da je najbitnije da posle deset godina rada centra Eduka Plus, poslodavci ovaj sertifikat prepoznaju kao garanciju kvaliteta.

Koliko traje, koja je cena obuke i da li se isplati?

Obuka traje dva meseca (32 časa), ali može trajati i nešto duže/kraće u zavisnosti od nastavnog tempa.

Cena obuke je 25.000 dinara i plaća se u ratama u dogovoru sa vama.

Vaši predavači

Simon Simonović

Simon Simonović

Najčešća Pitanja

 

Budite slobodni da nam postavite bilo koje pitanje. Naši predavači će u najkraćem mogućem roku odgovoriti na svaki vaš zahtev.

Da li je potrebno predznanje da bi pratio obuku?

Nije potrebno nikakvo predzanje da bi pratili našu obuku. Predavanja smo prilagodili i početnicima i polaznicima koji već poseduju određena znanja.

U kojim terminima se održavaju časovi?

Časovi se uglavnom održavaju u popodnevnim i večernjim terminima. Ukoliko radite u smenama ili ne živite u Nišu pravimo poseban raspored za vas.

Kako se plaća i šta ako ne budem zadovoljan?

Eduka Plus d.o.o. garantuje za vaše zadovoljstvo i praktičnost obuke. Ukoliko ne budete zadovoljni, vraćamo novac. Plaćanje se vrši u ratama po dogovoru sa vama. Vodimo računa o vašim platežnim mogućnostima.

Ko su vaši predavači?

Svi naši predavači su ljudi koji se praktično bave ovim poslom. Obuka je osnovnog nivoa i koncipirana je tako da se prilagođava svima, bez obzira na školu i iskustvo.

Kako na kraju dobijam sertifikat?

Na kraju obuke se dobijaju validni sertifikati centra Eduka Plus d.o.o. Po završetku obuke radi se finalni rad, kada on bude pozitivno ocenjen brzom poštom na vašu adresu stižu sertifikati.

Gde se možemo zaposliti sa ovom obukom?

Sa ovom obukom možete raditi u gotovo svakoj firmi u zemlji i inostranstvu. Lično i profesionalno usavršavanje, naročito u oblasti komunikacionih veština i javnog nastupa Vam mogu biti od značajne koristi, bez obzira na Vaše zanimanje.

Da li ste spremni da krenemo?